På Leas Blog skrives der indlæg som alle kan relatere til.
Leas Blog

Velkommen til Leas Blog

Jeg er glad for at kunne byde alle læsere velkommen til Leas Blog.

Leas Blog har været undervejs i nogle måneder og nu er den endelig klar til at gå i luften. På bloggen vil du kunne finde opskrifter, indlæg om produkter som forsøder min hverdag og en helt masse andet gøgl. Heriblandt forskellige DIY-projekter (Do-It-Yourself) og indretning. Derudover er min plan at tage fat i nogle af hverdagens udfordringer og dilemmaer og skrive om dem. Jeg håber at du vil følge bloggen og lade dig blive inspireret.

Mængden af indlæg på Leas Blog kommer til at variere, da det i første omgang er et hobby projekt, men der er god grund til at følge med, da jeg har planer om at skrive indlæg herinde regelmæssigt.

Hvis du ønsker at vide hvornår der kommer nye indlæg på Leas Blog, så kan du gå ind på min Instagram profil LeasBlog.dk og følge mig der. Når der kommer nye indlæg vil jeg lægge dem op på Instagram. På den måde får alle mine følgere mulighed for at blive opdateret. Linket til min Instagram findes oppe i toppen af siden, men du kan alternativt også vælge at klikke her.

Endnu engang velkommen til. Glæder mig til at lære jer alle bedre at kende.

// Lea

Må jeg gerne tilpasse annoncer til dig? Mine partnere indsamler data og bruger cookies til annoncetilpasning og -måling. Læs mere om hvad mine partnere bruger data tilBeslutningen kan ændres senere inde på siden med Cookie- og Privatlivspolitik.

Nej tak