Opskrifter

Sprøde ovnbagte kikærter med paprika // sundere snacks

Mangler du inspiration til sundere snacks? Tada, en opskrift på sprøde kikærter med lækre krydderier kommer her.

Herhjemme spiser vi mange former for snacks. Ofte er det den hurtige løsning med den færdigkøbede slags vi propper i hovedet. Den der syndige slags med alt for mange e-numre og farvestoffer som kamufleres som nuttede vingummibamser og farvestrålende flagermus. Chips er også en af vores (læs Lea) store snack-syndere. Meeeeeen inden du dømmer mig alt for meget, vil jeg til mit forsvar sige at jeg prøver at holde mig til de grove af slagsen (for når det er groft er de jo sunde, eller noget!).

I dag lavede jeg en bowle til aftensmad. I køleskabet havde vi to steaks som skulle bruges og en masse salat til overs. Jeg valgte at spice salaten lidt op med nogle sprøde kikærter med masser af krydderier. (Se opskriften længere nede)

Du kan som udgangspunkt bruge dine ynglings krydderier, men jeg vil anbefale at du bruger tørrede krydderier da friske hurtigt bliver brændt i ovnen.

Opskrift på sprøde ovnbagte kikærter

Mængde: 400 g Tilberedningstid: 30 minutter Kategori: Tilbehør/ snacks

Det skal du bruge:

  • 400 g kogte kikærter (gerne dem på dåse)
  • 2 spsk olivenolie
  • Flagesalt
  • Paprika og chili (eller dine ynglings krydderier)

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 180 grader varmluft og kom bagepapir på en plade. Hæld evt vand fra kikærterne og tør dem med et rent viskestykke. Kom kikærterne på bagepladen og vend med olie og krydderier.

Bag kikærterne i ovnen i ca. 20 min, eller til de alle er sprøde. Lad dem køle af inden servering.

Velbekomme!

Vores aftensmad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Må jeg gerne tilpasse annoncer til dig? Mine partnere indsamler data og bruger cookies til annoncetilpasning og -måling. Læs mere om hvad mine partnere bruger data tilBeslutningen kan ændres senere inde på siden med Cookie- og Privatlivspolitik.

Nej tak