Mit hjem

Moderne altan – så fik altanen (endelig) en make-over!

Varmen er kommet og i kan tro at vi nyder de lune sommeraftener på vores ‘nye’ moderne altan. Altanen gik fra kedelig og grå til sprød og hyggelig med hjælp fra familien.
Man kan nå langt med træ på gulvet, grønne planter og en våd klud. Ih, hvor er vi glade for resultatet og hvor har jeg glædet mig til at vise jer resultatet..

Jeg vil i det her indlæg dele nogle billeder fra dagen hvor gulvet blev lagt og blomsterne blev købt. Vi var så heldige at min søde familie kom til København fra Jylland og hjalp med det hårde arbejde.

Selvom der var nogle udfordringer med hældningen på altanen og at få brædderne skåret rigtigt til, så var det alligevel en utrolig god og hyggelig dag sammen med familien. Selvom det selvfølgelig også er fedt at have en moderne altan, så må man jo bare erkende, at det aldrig ville være det samme uden at have nogle at dele den med.

Da familien var taget hjem og altanen stod klar kom den næste udfordring. Hvilken slags olie skal det nye gulv have? Jeg syntes faktisk at det lyse træ stod pænt til det hvide beton, men det var ikke alle der var enige. Hmmmm…

Efter lidt snak frem og tilbage valgte vi at give gulvet olie med teak farve i. Selvom jeg til at starte med ikke var lige så stor fan som den mere lyse udgave, så er farven vokset på mig på det sidste. Herunder kan du se et billede af farven.

Vi er meget glade for resultatet! Herunder kan du se det.

Kurve, krukker og planter købt i IKEA. Bord, stole og hynder er købt i Jysk. Tæppet er hjemmestrikket.

Hvad syntes i? Kom vi i mål? Mener du at det blev en moderne altan? Kom gerne med en kommentar!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Må jeg gerne tilpasse annoncer til dig? Mine partnere indsamler data og bruger cookies til annoncetilpasning og -måling. Læs mere om hvad mine partnere bruger data tilBeslutningen kan ændres senere inde på siden med Cookie- og Privatlivspolitik.

Nej tak