Lidt om mig

Mit navn er Lea, jeg er tæt på de 30 og det er mig der står bag bloggen Leas Blog. Formålet med denne side er at fortælle jer lidt om mig og hvem jeg er.

Jeg bor på Amager sammen med min skønne mand Patrick. Vi blev gift den 10. februar 2018 og vi elsker hinanden meget højt. <3

Jeg er vokset op på landet i Sønderjylland i en kernefamilie med mor, far og fire skønne søskende, og jeg elsker dem alle ufattelig meget.

For fire år siden flyttede jeg til København, og jeg har aldrig fortrudt det. Livet går stærkt herovre og huslejen er dyr, men jeg elsker livet i byen!

I vores hjem er der altid gang i 117 ting og i får nu et unikt indblik via denne blog. Jeg er meget glad for DIY-projekter (Do-It-Yourself), indretning og madlavning, men mit helt store interesseområde er, hvordan man lever et godt liv trods angst.

Jeg har lidt af angst hele mit liv, men har først lært at håndtere det de seneste tre år efter et langt behandlingsforløb. Jeg deler ud af mine erfaringer og måder hvorpå jeg håndterer angsten i hverdagen.

Det var lidt om mig. Jeg håber på at kunne inspirere dig og ønsker dig en god tur rundt på min blog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *