Mit hjem

Jeg elsker forår // Få et indblik i mine forårsprojekter

3-2-1-NU!
Jeg elsker simpelthen forår, og ikke mindst den energi der medfølger. Når krokusser og vintergækker begynder at titte frem af jorden og solen får mere og mere magt, blomstrer min energi. Alle mine forårsprojekter bliver skudt igang med et brag. Jeg bliver helt kulret og får mod på at springe ud i alle mulige gør-det-selv-projekter (DIY-projekter), både inde og ude.

I de kommende måneder vil jeg gerne dele mine ideer og kreative påfund med dig her på bloggen. Dette indlæg vil give dig en lille forsmag på hvad du kan glæde dig til på bloggen i dette forår.

Et af de helt store forårsprojekter i år er at få vores altan klar til sommer. Hvis vi får en lige så varm sommer som sidste år, skal vi kunne bo på altanen!

Sidste år var der ikke råd til de helt store forandringer. Vi havde både et bryllup og en flytning som tog mange penge, så i år skal altanen have lidt opmærksomhed. Vi har blandt andet planer om at få lagt nyt gulv, hængt hylder op, få malet, plante blomster og krydderurter, lave et rundt tæppe af faldskærmsline og meget andet.

Jeg lægger det hele ud her på bloggen så snart jeg har det klart og deler gerne alle mine fif med jer.

Før-billeder af altanen

Først et par billede af vores altan som den ser ud nu:

Som sagt, den trænger til en kærlig hånd. Du vil step-by-step kunne følge med i altanens make-over her på bloggen.

Indimellem finder jeg helt sikkert også på andre skøre påfund, så hold godt øje med bloggen. Et godt råd er at følge min blog på Instagram. Du kan enten finde linket i toppen af siden eller også kan du klikke her. Når der kommer nye indlæg så reklamerer jeg for det på min Instagram profil.

Du kan godt begynde at glæde dig 😉

2 kommentarer

 • Tina Andersen

  Glæder mig til at følge med i dine projekter
  Kan godt bruge inspiration indenfor både mad og indretning
  MEGA Go blog

  • Lea

   Tusind tak Tina. Jeg er glad for at kunne dele ud af mine ideer og give andre inspiration både ude og inde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Må jeg gerne tilpasse annoncer til dig? Mine partnere indsamler data og bruger cookies til annoncetilpasning og -måling. Læs mere om hvad mine partnere bruger data tilBeslutningen kan ændres senere inde på siden med Cookie- og Privatlivspolitik.

Nej tak