DIY

Hjemmelavet varmepude // Lav din egen varmepude med perlebyg til mikroovnen

– Eller bestil en af mig nederst på denne side

Når vejret udenfor er vådt og koldt, så er der ikke noget bedre end at hygge med en lun varmepude under dynen. Her får du en komplet guide til hvordan du nemt og hurtigt syer din egen hjemmelavet varmepude med perlebyg som fyld. Den vil helt bestemt bidrage til hjemmehyggen.

TIP: Lav en hjemmelavet varmepude og giv den i gave som værtindegave. Det er en gave som luner store og små. Du kan også købe en af mig ved at udfylde formularen Bestil en hjemmelavet varmepude (nederst på denne side).

Sådan laver du en hjemmelavet varmepude med perlebyg:

Det skal du bruge:

 • Et stykke stof i den ønskede størrelse. (Mit stof var 39 x 17,5 cm)
 • Sytråd (jeg bruger gennemsigtig perlesnor)
 • Nål
 • Knappenåle
 • Saks
 • Ca. 1,5 kg perlebyg (Du kan også bruge andre bygsorter eller linser)

Fremgangsmåde:

 • Start med at klippe stoffet i den størrelse som du ønsker varmepuden i. Mit stof måler 39 x 17,5 cm.
 • Vend stoffet med bagsiden udad og sy med små sting den ene ende og siderne sammen. (Hvis du er så heldig at eje en symaskine, så brug den. Det går noget hurtigere end håndkraft!!) Hvis du ligesom mig syer i hånden, så sy frem og tilbage for et mere vellykket resultat.
 • Vend stoffet så den pæne side kommer frem.
 • Fyld den ønskede mængde perlebyg i puden. (Jeg brugte ca. 400 g perlebyg i hvert rum i puden). Sørg for ikke at fylde rummene for meget. Der skal være plads til at perlebyggene kan blive fordelt inde i puden.
 • Sy lommen sammen (Jeg syede lommen sammen 13 cm oppe) og gentag til du har tre lommer med perlebyg i.
 • Afslut pænt ved at bukke stofenden indad før du syer enden sammen.

Varm puden i en mikroovn i ca. 2,5 minut. Hvis ikke du ejer en mikroovn kan du også smide puden i en ovn på 200 grader (varmluft) i 7 minutter.

Hvis du er interesseret i at se lignende indlæg og forslag til DIY projekter, så følg mig på min Instagram profil @leasblog.dk – så kan du se når jeg lægger nyt indhold op.

God fornøjelse!

Bestil en hjemmelavet varmepude af mig

Hvis du gerne vil slippe for besværet med selv at sy, kan du bestille en varmepude af mig. Udfyld blot formularen nedenfor og begynd at glæd dig til posten kommer med pakken. Varmepuder på bestilling vil blive syet på maskine og fyldt med økologisk perlebyg.

Prisen for en økologisk hjemmelavet varmepude lavet i et tilfældigt stof koster 149,- stykket. Derudover kommer porto. Vi sender alle pakker med DAO.

Hvis du vil sende varmepuden som en gave, kan jeg sagtens pakke den ind og sende den direkte til modtageren for et mindre beløb.

Hvis du har specielle ønsker til stof, design, størrelse eller duft til din varmepude er prisen fra 249,- stykket, men aftales nærmere over telefon eller e-mail. Noter gerne i kommentarfeltet hvad du ønsker specielt ved din varmepude.

Jeg glæder mig til at høre fra dig! 🙂

 
Bestil en hjemmelavet varmepude
Prisen for en økologisk hjemmelavet varmepude lavet i et tilfældigt stof er 149,- stykket. Derudover kommer porto. Vi sender alle pakker med DAO. Ved specielle ønsker til stof, design eller lignende, så aftales prisen over enten e-mail eller telefon.
Hvis ja, så noter venligst modtagers navn og adresse nede i kommentarfeltet
Hvis ja, så noter venligst disse ønsker nede i kommentarfeltet. Bemærk at du vil blive kontaktet for at aftale pris og design nærmere
Du behøver ikke at udfylde e-mail adressen, men det kan være en hjælp hvis du har specielle ønsker til varmepuden
Jeg anmoder dig på dette MobilePay nummer ifht. betaling af det endelige beløb

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Må jeg gerne tilpasse annoncer til dig? Mine partnere indsamler data og bruger cookies til annoncetilpasning og -måling. Læs mere om hvad mine partnere bruger data tilBeslutningen kan ændres senere inde på siden med Cookie- og Privatlivspolitik.

Nej tak