DIY

Hjemmelavet varmepude // Lav din egen varmepude med perlebyg til mikroovnen

Når vejret udenfor er vådt og koldt, så er der ikke noget bedre end at hygge med en lun varmepude under dynen. Her får du en komplet guide til hvordan du nemt og hurtigt syer din egen hjemmelavet varmepude med perlebyg som fyld. Den vil helt bestemt bidrage til hjemmehyggen.

Sådan laver du en hjemmelavet varmepude med perlebyg:

Det skal du bruge:

 • Et stykke stof i den ønskede størrelse. (Mit stof var 39 x 17,5 cm)
 • Sytråd (jeg bruger gennemsigtig perlesnor)
 • Nål
 • Knappenåle
 • Saks
 • Ca. 1,5 kg perlebyg (Du kan også bruge andre bygsorter eller linser)

Fremgangsmåde:

 • Start med at klippe stoffet i den størrelse som du ønsker varmepuden i. Mit stof måler 39 x 17,5 cm.
 • Vend stoffet med bagsiden udad og sy med små sting den ene ende og siderne sammen. (Hvis du er så heldig at eje en symaskine, så brug den. Det går noget hurtigere end håndkraft!!) Hvis du ligesom mig syer i hånden, så sy frem og tilbage for et mere vellykket resultat.
 • Vend stoffet så den pæne side kommer frem.
 • Fyld den ønskede mængde perlebyg i puden. (Jeg brugte ca. 400 g perlebyg i hvert rum i puden). Sørg for ikke at fylde rummene for meget. Der skal være plads til at perlebyggene kan blive fordelt inde i puden.
 • Sy lommen sammen (Jeg syede lommen sammen 13 cm oppe) og gentag til du har tre lommer med perlebyg i.
 • Afslut pænt ved at bukke stofenden indad før du syer enden sammen.

Varm puden i en mikroovn i ca. 2,5 minut. Hvis ikke du ejer en mikroovn kan du også smide puden i en ovn på 200 grader (varmluft) i 7 minutter.

Hvis du er interesseret i at se lignende indlæg og forslag til DIY projekter, så følg mig på min Instagram profil @leasblog.dk – så kan du se når jeg lægger nyt indhold op.

God fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Må jeg gerne tilpasse annoncer til dig? Mine partnere indsamler data og bruger cookies til annoncetilpasning og -måling. Læs mere om hvad mine partnere bruger data tilBeslutningen kan ændres senere inde på siden med Cookie- og Privatlivspolitik.

Nej tak