Farverig efterårssalat med hokkaido græskar // nem og hurtig efterårssalat
24. november 2019
Vejret er gråt og vådt så jeg trængte i denne her uge virkelig til at se nogle farver. Jeg gik ned i den lokale butik og købte de grøntsager som var mest farverige. Jeg besluttede mig for at lave en efterårssalat som giver vitaminer til kroppen og glæde for øjnene.
Resultatet blev faktisk rigtig godt og jeg vil derfor gerne dele opskriften med jer her på bloggen. Opskriften er til inspiration, så hvis du har en ynglings grøntsag eller ikke kan lide en af delelementerne så byt det ud med noget andet.
Herunder kan du finde opskriften.
Det skal du brug:
Rødt spidskål
Persille
Hokkaido græskar
Granatæble
Olivenolie
Balsamico
Flagesalt
Fremgangsmåde:
Start med at skrælle og skære græskaret ud i tern og bag dem med olivenolie og salt i ovnen til de er bagt aldente. (Ca. 15 min.)
Snit kålen fint og bland det med en dressing lavet af 2 spsk olivenolie og 1 spsk balsamico.
Kom skyllet persille og granatæblekernerne i slaaten.
Når græskaren er afkølet kommes den i.
Servere salaten til en lækker lasagne eller spis den med et godt stykke brød til.
Må jeg gerne tilpasse annoncer til dig? Mine partnere indsamler data og bruger cookies til annoncetilpasning og -måling.Læs mere om hvad mine partnere bruger data tilBeslutningen kan ændres senere inde på siden med Cookie- og Privatlivspolitik.